top of page
Seagulls

Despre mine

Psiholog Licențiat, Psihoterapeut sub Supervizare acreditat de Colegiul Psihologilor

Absolventă a Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice din București în anul 2008 și a programului de Masterat Managementul Calității și Protecția Consumatorului al aceleiași facultăți), în urma cursului introductiv AT101 în Analiză Tranzacțională (2014) am decis să mă respecializez în domeniul psihologiei.
Am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu și din ianuarie 2015 urmez cursurile școlii de formare-specializare în Analiză Tranzacțională YTCI Yorkshire, din București.
Lucrez cu clienți care se confruntă cu boli cronice, care au suferit pierderi ale unor persoane apropiate, care trec prin conflicte familiale, traume sau care își doresc să intre într-un proces de dezvoltare personală.
Experiența de 10+ ani în diferite poziții în cadrul unor companii multinaționale m-a determinat să urmez cursul de Consiliere organizațională și Coaching de 2 ani cu Analiză Tranzacțională, în cadrul aceleiași școli de formare. Acest curs și experiența în corporații mă recomandă să lucrez cu persoane ce își doresc să intre într-un proces de coaching organizațional.
Din 2019, am obținut atestatul de liberă practică din partea Colegiului Psihologilor din București.

bottom of page